Pojišťovnou roku 2019 je skupina AXA Česká republika a Slovensko

Skupina AXA Česká republika a Slovensko získala titul Pojišťovna roku 2019. Z rukou pořadatelů tradiční ankety českého finančního trhu včera převzali na Žofíně ocenění Peter Socha, zástupce generálního ředitele a ředitel distribuce a správy aktiv skupiny AXA Česká republika a Slovensko a Frederic Boulanger, ředitel marketingu a digitalizace skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

„Toto prestižní ocenění je konkrétním důkazem, že to, co jsme v uplynulých letech budovali, bylo správné. Posouváme se z role pouhého plátce škod do role partnera našich klientů. Naše vášeň pro to, aby byl klient vždy na prvním místě ve všem, co děláme, naše posedlost stát se jednodušší pro naše klienty i naše distributory a náš závazek být vždy o krok napřed díky inovacím, jsou nyní dobře známé nejen v pojišťovnictví i mimo něj! Jsem velmi hrdý na to, čeho jsme dosáhli společně s našimi kolegy a všemi našimi obchodními partnery. Vřele jim děkuji za to, že to bylo možné, díky jejich odhodlání, profesionalitě a vášni. V neposlední řadě děkuji našim klientům za jejich důvěru,“ řekl o zisku ocenění Pojišťovna roku 2019 Robert GAUCI, generální ředitel skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

Co porota ocenila? Téměř 90 % nových smluv je ve skupině AXA Česká republika a Slovenskou sjednáno elektronicky. Jako první finanční instituce v ČR a na Slovensku zveřejňuje AXA online a bez cenzury klientskou zpětnou vazbu. (6 090 recenzí za posledních 12 měsíců, celkem přes 11 100). Ve své strategii klade dlouhodobě důraz na prevenci. Všem řidičům nabídla aplikaci AXA Drive. Digitální platformou AXA Health Keeper pro změnu podporuje zdravý životní styl. Oba ekosystémy jsou k dispozici široké veřejnosti. Stále více škod v životním i neživotním pojištění likviduje online a nově spustila e-Underwriting, který umožní akceptaci až 80 % smluv rizikového životního pojištění online.

AXA Health Keeper