Libor Stodola jmenován Chief Operating Officer AXA CZ & SK

Libor Stodola je s platností od ledna 2019 jmenován Chief Operating Officer (COO) skupiny AXA pro Českou a Slovenskou republiku (AXA CZ & SK), kde v posledních pěti letech řídil lidské zdroje a komunikaci. Nově bude mít odpovědnost za podpůrné služby a firemní procesy skupiny AXA CZ & SK.

„Jsem rád, že se Libor přesouvá na pozici, která velmi významně rozhoduje o úspěchu našeho podnikání. Jeho cílem bude zjednodušovat interní procesy, pokračovat v digitalizaci a růstu efektivity. Provozní dokonalost základem naší strategie. Jsem přesvědčený, že Libor využije své dlouholeté profesní i manažerské zkušenosti a prokázanou zákaznickou orientaci pro další rozvoj našeho podnikání na českém i slovenském trhu,“ říká ke jmenování Robert Gauci, Chief Executive Officer skupiny AXA CZ & SK.

Před svým nástupem do skupiny AXA sbíral Libor více než 10 let zkušenosti s řízením ziskovosti a efektivity procesů v bankovnictví. Vystudoval ekonomii na Zemědělské univerzitě v Praze. Své profesní vzdělání dále rozvíjel na BIBS, IMD Business School a Hult International Business School. Je držitelem titulu MBA, hovoří plynně anglicky.

„Těším se na nové výzvy, které tato role přináší, stejně jako na spolupráci s kolegy i obchodními partnery. Společně se svým týmem jsem připraven nadále přispívat ke zvýšení produktivity a přitom udržet vysokou kvalitu služeb včetně investic do našich lidí. Jedině tak můžeme naplnit naši misi, stát se skutečným partnerem našich klientů,“ doplňuje Libor Stodola.